Helsingin Kaupunginteatteri

about

Ajantasainen kalustotieto tehostaa Helsingin kaupunginteatterin toimintaa

”Trail oli toiminnoiltaan ylivertainen kilpailijoihin verrattuna” Henri Sneck, Tekninen päällikkö

Suomen suurin ammattiteatteri Helsingin kaupunginteatteri luo unohtumattomia teatteriproduktioita viidellä eri näyttämöllä eri puolilla Helsinkiä. Noin 240 teatterialan ammattilaista on toteuttamassa noin 1000 esitystä vuosittain.

Laajan mittakaavan teatteritoiminnan tekninen toteutus vaatii tarkkaa suunnittelua ja prosessiosaamista. Ajantasainen ja luotettava kalustotieto onkin oleellinen tekijä teatterituotannon teknisessä toteutuksessa.

Mihin Helsingin kaupunginteatteri käyttää Trailia?

Tekninen päällikkö Henri Sneck kertoo, että ennen Trailin käyttöönottoa tieto olemassa olevasta kalustosta oli puutteellista.

Nyt saatavilla on helposti kaluston hankintatiedot, kuten tiedot hankintapaikasta,-ajasta ja -hinnoista sekä takuuajoista. Trailin tarjoamaa investointisuunnitteluominaisuutta käytetään myös kalustohankintojen suunnitteluun.

Tiedot kaluston tilasta ovat nyt myös ajan tasalla. Teatterituotantojen toteutusta helpottavatkin luotettavat tiedot kaluston sijainnista, kunnosta ja huoltotilanteesta sekä käytettävyydestä.

Näppäränä toiminnallisuutena Henri Sneck suosittelee myös ”laite inventointu” -toiminnallisuutta. ”Näin saat kätevästi vahvistettua laitteen sijaintitiedon”, kertoo Sneck.

Trailia käytetään myös määräaikaistarkastettavien työvälineiden hallintaan ja seurantaan. Nostoapuvälineiden ja nostolaitteiden käyttöohjeet, tarkastuspöytäkirjat ja muu laite- tai välinekohtainen tieto on helposti saatavilla. Saatavuus määriteltynä ajankohtana voidaan varmistaa varaustyökalua hyödyntämällä.

Saadut hyödyt

  • Ajantasainen tieto kaluston määrästä, kunnosta, käytettävyydestä ja sijainnista helposti saatavilla
  • Aiempaa paremmat tiedot kaluston hankinnoista – tiedot hankintahinnoista, -paikasta ja -ajasta
  • Mahdollisuus suunnitella investointeja aiempaa tarkempaan kalustotietoon perustuen
  • Määräaikaistarkastettavien laitteiden huoltotiedot aiempaa paremmin hallinnassa
  • Nimi:Helsingin Kaupunginteatteri
  • Sijainti:Suomi
  • Toiminnallisuudet:Laitevaraukset, Huoltojen hallinta, Laiterekisteri ja elinkaaritiedon hallinta, Investointisuunnittelu, Kaluston älytunnisteet
  • Aloitettu:2017

Lisää ominaisuuksia joista voisit pitää

about

Kalustorekisteri ja laitekortti

Varmista täysi näkyvyys kaikkeen hallittavaan kalustoon.

Lue lisää
about

Kaluston merkintä

Varmista tehokas kaluston inventointi laitteiden merkinnän ja seurannan avulla.

Lue lisää
about

Kaluston varausjärjestelmä

Varmista, että projektiluontoisesti varattava kalusto on tehokkaassa käytössä ja ajantasainen tieto varauksista on saatavilla ja saavutettavissa.

Lue lisää