Kalustorekisteri ja laitekortti

about
Kalustorekisteri ja laitekortti

Varmista täysi näkyvyys kaikkeen hallittavaan kalustoon

Trail kalustorekisteri tarjoaa täyden näkyvyyden hallittavaan kalustoon sekä tehokkaan keinon yksittäisten laitteiden nopeaan paikallistamiseen. Kalustorekisteri koostuu yksilöivistä laitekorteista. Laitekorttien avulla kerätään kaikki yksittäiseen laitteeseen liittyvä tieto yhteen paikkaan.

Toiminnallisuudet

  • Läpinäkyvä ja helposti saavutettava laiterekisteri kaikille sitä tarvitseville
  • Yksilöity laitekortti, jossa on koottuna kaikki laitetiedot
  • Kyky rikastaa laitetietoja tyyppikohtaisilla tiedoilla

Trail kalustorekisterin tuo läpinäkyvyyden kaikkeen hallittavaan käyttöomaisuuteen. Käytännössä kalustorekisteri tarjoaa täyden, suodatettavan ja räätälöitävän näkymän kaikkeen hallittavaan kalustoon. Kalustorekisterin avulla ajantasainen laitetieto on kaikkien niiden saatavilla, jotka tietoa tarvitsevat.

Trail kalustotieto perustuu yksilöivään laitekohtaiseen koodiin sekä fyysiseen tunnisteeseen, joka liitetään yksilöiväänkoodiin ja kiinnitetään fyysiesti kalustoon. Tunnisteet, ja vielä tarkemmin RFID-tunnisteet, ovat avain kalustoinventoinnin tehostamiseen.

Laitekortti on kooste ykisttäisen laitteen tiedoista. Laitekortista käyttäjä voi tarkastella kyseiseen laitteeseen liittyvieä tietoja (kuten osastotieto, käyttötiedot, sijaintitieto tai kustannustiedot). Laitekortti tarjoaa käyttäjälle näkymän myös toiminnallisiin tarpeisiin kyseisen laitteen osalta (esimerkiksi varauksiin, vikailmoituksiin sekä tuleviin huoltotoimenpiteisiin).

Tärkeä toiminnallisuus Trailissa on kyky rikastaa kalustotietoa tyyppikohtaisilla tiedoilla. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että esimerkiksi tietyn laitetyypin huoltosuositukset voidaan liittää kerralla kaikille saman laitetyypin laitteille.

Trail vastaa kysymyksiin kuten

  • Mitä kalustoa meillä on?
  • Missä kalusto on tällä hetkellä?
  • Mihin kalustoa käytetään?
  • Kuka kalustoa käyttää?
  • Kuinka usein kalustoa käytetään?
  • Koska laite on hankittu?
  • Kuinka paljon laite on maksanut?

Helppo käyttöönotto

Trailin käyttöönotto ei vaadi ennalta mitään tiettyä teknologiaa tai integraatiota. Seuraamalla alla kuvattua askellusta, pääset hyvin alkuun. Ja meidän tukeen voit aina luottaa.

1

Trail-palvelun perusmääritykset ja kalustotiedon tuominen järjestelmään

Tarjoamme valmiit pohjat kalustotietomassan tuomiseksi järjestelmään ja autamme tarvittaessa tiedon valmistelussa. Autamme myös palvelun perusasetuksissa käyttöä varten.

2

Kaluston merkintä RFID/NFC/viivakooditunnisteilla

Autamme asiakkaitamme valitsemaan oikean merkintäteknologian ja toimitamme tarvittaessa laitteet merkintöjen tulostamiseen sekä tunnisteiden lukemiseen. Kaluston merkintä ja tulostaminen on myös vaihtoehtoisesti tilattavissa meiltä palveluna.

3

Koulutus ja käytön tuki

Huolehdimme, että asiakkaamme tuntevat Trailin toiminnallisuudet ja tuemme kalustonhallinnan parhaiden käytäntöjen soveltamisessa jokaiselle asiakkaalle.

banner

Lisää ominaisuuksia joista voisit pitää

about

Investointisuunnittelu

Suunnittele tulevat kalustoinvestoinnit perustuen ajantasaiseen kalustotietoon.

Lue lisää
about

Huoltojen hallinta ja vikailmoitukset

Varmista kaluston käyttökunto suunnittelemalla huoltotoimenpiteet ja dokumentoimalla toteutetut huollot ajantasaisesti.

Lue lisää
about

Kaluston merkintä RFID-, NFC- tai viivakooditunnisteella

Tehosta inventointia kalustomerkinnöillä ja niiden seurannalla.

Lue lisää