Kalustonhallinnan parhaat käytännöt - osa 2 - Moderni kalustonhallintajärjestelmä

  • Blogi
  • Kalustonhallinnan parhaat käytännöt - osa 2 - Moderni kalustonhallintajärjestelmä
18.06.2021

Kalustonhallinnan parhaat käytännöt

Osa 2: Investoi moderniin kalustonhallintajärjestemään

Moderni kalustonhallintajärjestelmä

Kalustotieto elää jatkuvasti. Yritykset hankkivat jatkuvasti uutta kalustoa ja vanhaa poistetaan. Tämä tekee kalustotiedon ylläpitämisestä työlästä. Siksi tehokkaaseen digitaaliseen kalustonhallintajärjestelmään investoiminen kannattaa. Moderni järjestelmä pitää tiedon ajan tasalla ja kokoaa kaiken kalustotiedon yhteen, huoltoja ja kaluston käyttöä myöten, jolloin ei tarvita useita erillisiä järjestelmiä.

Sopivaa järjestelmää valitessa kannattaa kiinnittää huomiota varsinkin siihen, että se on mahdollisimman helppokäyttöinen, sallii tarpeeksi suuren käyttäjämäärän ja on sisältää monipuoliset kalustonhallinnan toiminnallisuudet.

Helppokäyttöisyys varmistaa, että henkilöstö haluaa käyttää järjestelmää. Suuri käyttäjämäärä puolestaan auttaa levittämään järjestelmän läpi koko organisaation. Pelkkä kalustonhallintamyönteinen yrityskulttuuri ei auta, jos henkilöstöllä ei ole riittäviä työkaluja kalustosta huolehtimiseen. Monipuoliset toiminnallisuudet varmistavat, että et tarvitse useita järjestelmiä, vaan voit laajentaa järjestelmää kattamaan erilaiset tarpeet.

SEURAAVAKSI:

Osa 3: Läpinäkyvä kalustotieto kaikille