Kaluston huoltosuunnittelu ja vikailmoitukset

about
Kaluston huoltosuunnittelu ja vikailmoitukset

Varmista kaluston käyttökunto suunnittelemalla huoltotoimet ja rekisteröimällä toimenpiteet ajantasaisesti

Kalustonhallinnassa huoltojen suunnittelu ja järjestelmällinen toteuttaminen pidentää kaluston elinikää ja vähentää yllättäviä vikoja. Toimivat ja ajantasaiset vikailmoitukset ja huoltopyynnöt mahdollistavat vikaantuneen kaluston tehokkaamman käytön. Trail tarjoaa työkalut huoltojen ja vikailmoitusten tehokkaaseen hallintaan.

Toiminnallisuudet

 • Vikailmoitusten luominen ajantasaisesti
 • Huoltohistorian tarkastelu
 • Huoltosuunnitelmat lakisääteisten vaatimusten mukaisesti
 • Huoltokustannusten hallinta
 • Kaluston uusimisen suunnittelu
 • Toistuvien huoltojen aikatauluttaminen
 • Huoltoraporttien tulostaminen

Trail tarjoaa mahdollisuuden luoda kalustolle toistuvia huoltosuunnitelmia. Huoltosuunnitelmat varmistavat että huoltotoimenpiteet tehdään ajallaan ja dokumentoidaan asianmukaisesti. Toistuvia huoltosuunnitelmia vaaditaan erityisesti lakisäänteisistä huolloista huolehtimiseen.

Järjestelmään voi rakentaa ajastetun huoltosuunnitelman tarkistus-/toimenpidelistalla, sekä huollon yhteyteen on mahdollista kirjata tiedot käytetyistä työkaluista. Jos myöhemmin jokin työkalu todetaan vialliseksi, Trailista on löydettävissä tarkasti kaikki ne laitteet, joiden huoltoon työkalua on käytetty.

Kun taas laitteessa havaitaan vika, järjestelmään kirjataan vikailmoitus tai huoltopyyntö. Uuden ilmoituksen tekeminen onnistuu sekä selaimessa että mobiilisovelluksella. Vikailmoituksen ja huoltopyynnön yhteydessä Trail lähettää automaattisesti ilmoituksen laitteen vastuuhenkilölle.

Kalustorekisteristä on helppo havaita kaikki vialliset laitteet. Jokaisesta vikailmoituksesta tallentuu merkintä laitteen tietoihin, jolloin vian korjaamista on helppo seurata ja laitteen koko elinkaaren huoltohistoria on löydettävissä yhdestä paikasta. Vikailmoituksen korjaustoimenpiteeseen voidaan tallentaa liitetiedostoja ja käyttäjät voivat halutessaan tulostaa huoltoraportin.

Ajantasaiset vikailmoitukset lyhentävät laitteiden huoltoaikoja, jolloin laitteet ovat aiempaa tehokkaammassa käytössä. Huoltojen suunnittelu ja järjestelmällinen toteuttaminen pidentää laitteiden käyttöikää ja elinkaarta sekä vähentää yllättäviä vikoja ja ylimääräisiä huoltoja.

Trail vastaa kysymyksiin kuten

 • Mitä kalustoa tulee huoltaa?
 • Koska on laitteen seuraava huolto?
 • Mitä toimenpiteitä on suoritettu laitteen huollon yhteydessä?
 • Onko kaluston lakisääteinen huolto suoritettu vaatimusten mukaisesti?
 • Mitä dokumentaatiota huoltoon liittyy?
 • Mikä laite on vikaantunut?
 • Mihin toimintoihin laitten huoltotoimenpiteet vaikuttaa?
 • Kuinka suuret ovat laitteen huoltokustannukset?

Helppo käyttöönotto

Trailin käyttöönotto ei vaadi ennalta mitään tiettyä teknologiaa tai integraatiota. Seuraamalla alla kuvattua askellusta, pääset hyvin alkuun. Ja meidän tukeen voit aina luottaa.

1

Trail-palvelun perusmääritykset ja kalustotiedon tuominen järjestelmään

Tarjoamme valmiit pohjat kalustotietomassan tuomiseksi järjestelmään ja autamme tarvittaessa tiedon valmistelussa. Autamme myös palvelun perusasetuksissa käyttöä varten.

2

Kaluston merkintä RFID/NFC/viivakooditunnisteilla

Autamme asiakkaitamme valitsemaan oikean merkintäteknologian ja toimitamme tarvittaessa laitteet merkintöjen tulostamiseen sekä tunnisteiden lukemiseen. Kaluston merkintä ja tulostaminen on myös vaihtoehtoisesti tilattavissa meiltä palveluna.

3

Koulutus ja käytön tuki

Huolehdimme, että asiakkaamme tuntevat Trailin toiminnallisuudet ja tuemme kalustonhallinnan parhaiden käytäntöjen soveltamisessa jokaiselle asiakkaalle.

banner

Lisää ominaisuuksia joista voisit pitää

about

Investointisuunnittelu

Suunnittele tulevat kalustoinvestoinnit perustuen ajantasaiseen kalustotietoon.

Lue lisää
about

Huoltojen hallinta ja vikailmoitukset

Varmista kaluston käyttökunto suunnittelemalla huoltotoimenpiteet ja dokumentoimalla toteutetut huollot ajantasaisesti.

Lue lisää
about

Kaluston merkintä RFID-, NFC- tai viivakooditunnisteella

Tehosta inventointia kalustomerkinnöillä ja niiden seurannalla.

Lue lisää