Kaluston varausjärjestelmä

about
Kaluston varausjärjestelmä

Varmista, että projektiluontoisesti varattava kalusto on tehokkaassa käytössä ja ajantasainen tieto varauksista on saatavilla ja saavutettavissa

Trailin avulla on mahdollista tehdä kalustolle suunniteltuja varauksia erilaisiin tarpeisiin, kuten esimerkiksi tiedossa oleviin tuleviin projekteihin. Kaluston varaaminen, käyttöön rekisteröinti sekä palautus Trailissa on vaivatonta. Varausrekisterin avulla tuodaan käyttäjille näkyvyys kaluston käyttötietoihin.

Toiminnallisuudet

  • Kaluston varaus, käyttöön rekisteröinti ja palautus järjestelmässä
  • Mahdollisuus asettaa varaukselle hyväksymisehto
  • Varaushistorian tarkastelu
  • Näkyvyys käyttöasteeseen ja mahdollisuus optimoida investointeja

Kaluston käytön yhteydessä nousee monesti tarve varata tiettyä kalustoa johonkin tulevaan tarpeeseen. Trailissa kaluston varaaminen, rekisteröinti käyttöön sekä palauttaminen takaisin tapahtuu vaivattomasti. Varaaminen onnistuu selaimella tai mobiilikäyttöliittymässä. Rekisteröinti käyttöön sekä palauttaminen tapahtuu tunnisteen avulla.

Varaustoiminnallisuus tuo käyttäjille näkyvyyden vapaaseen sekä varattuun kalustoon ja kokonaisuutena antaa mahdollisuuden seurata koko kaluston käyttöä. Varausrekisteri on myös järjestelmässä jatkuvasti ajantasaisena tarkasteltavissa.

Varauksiin voidaan asettaa hyväksymisehto, jolloin tiettyjen käyttäjien varauksiin vaaditaan erillinen hyväksyminen, ennen kuin kalusto on luovutettavissa.

Trail tallentaa varauksista merkinnät kaluston laitekorteille, jolloin käyttöhistoria on helposti seurattavissa ja luotettavasti dokumentoitu. Jos käyttäjä unohtaa palauttaa varauksen ajallaan, järjestelmästä lähtee muistutus käyttäjälle sekä vastuuhenkilöille myöhässä olevasta varauksesta.

Varaustoiminnallisuuden avulla on mahdollista tunnistaa erityisen käytettyjä ja kysyttyjä laitteita, sekä laitteita, joille on vähemmän varauksen tarvetta. Näin on mahdollista optimoida kalustoinvestointeja todellisiin tarpeisiin ja luopua tarpeettomasta kalustosta.

Trail vastaa kysymyksiin kuten

  • Onko kalusto vapaana varattavaksi tiettynä ajanjaksona?
  • Onko kalusto palautettu varauksen jälkeen?
  • Kuka on varannut kalustoa käyttöönsä?
  • Mihin tarkoitukseen kalusto on varattu?
  • Kuinka tehokkaasti kalusto on käytössä?

Helppo käyttöönotto

Trailin käyttöönotto ei vaadi ennalta mitään tiettyä teknologiaa tai integraatiota. Seuraamalla alla kuvattua askellusta, pääset hyvin alkuun. Ja meidän tukeen voit aina luottaa.

1

Trail-palvelun perusmääritykset ja kalustotiedon tuominen järjestelmään

Tarjoamme valmiit pohjat kalustotietomassan tuomiseksi järjestelmään ja autamme tarvittaessa tiedon valmistelussa. Autamme myös palvelun perusasetuksissa käyttöä varten.

2

Kaluston merkintä RFID/NFC/viivakooditunnisteilla

Autamme asiakkaitamme valitsemaan oikean merkintäteknologian ja toimitamme tarvittaessa laitteet merkintöjen tulostamiseen sekä tunnisteiden lukemiseen. Kaluston merkintä ja tulostaminen on myös vaihtoehtoisesti tilattavissa meiltä palveluna.

3

Koulutus ja käytön tuki

Huolehdimme, että asiakkaamme tuntevat Trailin toiminnallisuudet ja tuemme kalustonhallinnan parhaiden käytäntöjen soveltamisessa jokaiselle asiakkaalle.

banner

Lisää ominaisuuksia joista voisit pitää

about

Investointisuunnittelu

Suunnittele tulevat kalustoinvestoinnit perustuen ajantasaiseen kalustotietoon.

Lue lisää
about

Huoltojen hallinta ja vikailmoitukset

Varmista kaluston käyttökunto suunnittelemalla huoltotoimenpiteet ja dokumentoimalla toteutetut huollot ajantasaisesti.

Lue lisää
about

Kaluston merkintä RFID-, NFC- tai viivakooditunnisteella

Tehosta inventointia kalustomerkinnöillä ja niiden seurannalla.

Lue lisää