banner

Autamme luomaan parempaa kalustonhallinnan kulttuuria

Olemme asiakkaitamme varten ja ylpeitä tähän asti kuljetusta matkasta. Trail on osa arkipäivää kasvavalle asiakasjoukollemme.

 • banner

  10+ vuotta

  trailin historiaa

 • banner

  Kolmen A:n

  luottoluokitus

 • banner

  25 000+

  trailin käyttäjää

 • banner

  97%

  asiakastyytyväisyys

Ota Trail käyttöön

Historia

Trailin juuret ovat esittävien taiteiden maailmassa, jossa toimitaan tyypillisesti suurien kalustomäärien kanssa.

Perustajat Marko Klemetti ja Antti Rehtijärvi ovat rakentaneet Trailille vahvan perustan ja mahdollistaneet siten yrityksen nopean kasvun. Nykyisin Trail toimii kansainvälisesti ja lukuisilla toimialoilla.

Missio

Missiomme on auttaa asiakkaitamme irtaimen omaisuuden hallinnassa siten, että enemmän aikaa ja resursseja on itse tuottavaan työhön. Haluamme mahdollistaa asiakkaillemme hallinnan tunteen oman omaisuuden jatkuvasta kontrollista.

 • Olemme sitoutuneet asiakkaidemme tukemiseen
 • Rakennamme yhdessä parhaita käytäntöjä

Meistä

Tiiminä olemme innoissamme palvelusta, jonka olemme kehittäneet. Olemme ylpeitä myös tavasta, jolla pidämme huolta asiakkaistamme.

Arvostamme tiimissä toinen toisiamme ja luotamme siihen, että meistä jokainen tekee parhaansa tukeakseen asiakkaitamme.

Asiakasreferenssit

Olemme kalustosta hyvää huolta pitävien asiakkaidemme suurimpia ihailijoita. Trail-kalustonhallinta on palvelu, jolla pystymme tukemaan asiakkaitamme. Alla asiakkaiden sanomaa meidän työstämme.

Helppo käyttöönotto

Trailin käyttöönotto ei vaadi ennalta mitään tiettyä teknologiaa tai integraatiota. Seuraamalla alla kuvattua askellusta, pääset hyvin alkuun. Ja meidän tukeen voit aina luottaa.

1

Trail-palvelun perusmääritykset ja kalustotiedon tuominen järjestelmään

Tarjoamme valmiit pohjat kalustotietomassan tuomiseksi järjestelmään ja autamme tarvittaessa tiedon valmistelussa. Autamme myös palvelun perusasetuksissa käyttöä varten.

2

Kaluston merkintä RFID/NFC/viivakooditunnisteilla

Autamme asiakkaitamme valitsemaan oikean merkintäteknologian ja toimitamme tarvittaessa laitteet merkintöjen tulostamiseen sekä tunnisteiden lukemiseen. Kaluston merkintä ja tulostaminen on myös vaihtoehtoisesti tilattavissa meiltä palveluna.

3

Koulutus ja käytön tuki

Huolehdimme, että asiakkaamme tuntevat Trailin toiminnallisuudet ja tuemme kalustonhallinnan parhaiden käytäntöjen soveltamisessa jokaiselle asiakkaalle.

banner