Martela & Trail Systems

about

Kahden suomalaisen vastuullisen toimijan kumppanuus

Martela on vuonna 1945 perustettu suomalainen perheyritys. Martela suunnittelee ja toteuttaa käyttäjäkeskeisiä työ- ja oppimisympäristöjä. Martelan tuote- ja palveluvalikoima kattaa tilojen koko elinkaaren.

Trail Systems auttaa hankitun kaluston hallinnassa pilvipohjaisen kalustonhallintajärjestelmän avulla. Järjestelmän kalustotieto pohjautuu kaluston tunnistemerkintään, jonka avulla digitalisoidaan fyysinen irtain ja keskitetään siihen liittyvä tieto läpi koko elinkaaren.

Martela ja Trail Systems sopivat kumppanuudesta ja yhteistyöstä vuonna 2018 vastatakseen kysyntään liittyen kalusteiden kokonaisvaltaisemmalle hallinnalle. Siinä missä työ muuttuu myös työympäristöt moninaistuvat, ja kalustonhallinnan palvelut ovat entistä merkityksellisempiä. Sekä Martela että Trail Systems ovat hyvin käyttäjäorientoituneita ja asiakaskeskeisiä palveluntuottajia. Vastuullisuus yhdistää myös tämän kumppanuuden osapuolia vahvasti.

Vastuullisempaa ja kustannustehokasta kalustonhallintaa

Yhdessä kumppaneina asiakkaalle tarjotaan entistä kokonaisvaltaisempi työympäristön hallintapalvelu. Asiakas pääsee hyödyntämään kalustotietoja suunnittelussa ja päätöksenteossa. Ennen kaikkea asiakkaalle tarjotaan kyky tehdä vastuullisia kalusteinvestointeja ainoastaan todennettuun tarpeeseen, ja sitä kautta hallita myös kustannuksia. Vastuullisempaa kalustonhallinnan kulttuuria on mahdollista rakentaa, kun päätöksiä voidaan perustellusti tehdä esimerkiksi käytettyjen ja uusien kalusteiden yhdistämisestä.

Toimiva yhteistyö

Martelan ja Trail Systemsin kumppanuus perustuu molemminpuoliseen arvostukseen, avoimeen kommunikointiin sekä loppuasiakkaan todelliseen lisäarvoon. Näille asioille kumppanuutta on hyvä rakentaa jatkossakin.

  • Nimi:Martela
  • Sijainti:Suomi
  • Toiminnallisuudet:Kumppanuus ja palvelun jälleenmyynti, Kalustorekisteri, RFID-tunnisteet ja langaton inventointi
  • Aloitettu:2018

Lisää ominaisuuksia joista voisit pitää

about

Kalustorekisteri ja laitekortti

Varmista täysi näkyvyys kaikkeen hallittavaan kalustoon.

Lue lisää
about

Kaluston merkintä

Varmista tehokas kaluston inventointi laitteiden merkinnän ja seurannan avulla.

Lue lisää
about

Kaluston varausjärjestelmä

Varmista, että projektiluontoisesti varattava kalusto on tehokkaassa käytössä ja ajantasainen tieto varauksista on saatavilla ja saavutettavissa.

Lue lisää