Sibelius-Akatemia

about

AssetOps avuksi investointisuunnitteluun ja kaluston käytön tehostamiseen

Halusimme analysoida hankintojemme tehokkuutta elinkaarihinnan ja huoltohistorian perusteella ja käyttää näitä tietoja hyväksemme investointisuunnitelmissa

Marko Myöhänen, Esitystekniikkapäällikkö

Sibelius-Akatemia tarjoaa Suomen akateemisesti korkeatasoisinta musiikkiopetusta. Sibelius-Akatemia toimii kuudessa kohteessa, ja oppilaitoksessa on 1 400 opiskelijaa, 230 opettajaa ja 140 muuta työntekijää. Akatemia järjestää vuosittain satoja konsertteja.

Sibelius-Akatemian musiikkiteknologian osaston kalusto käsittää yli neljä tuhatta yksikköä, joita opiskelijat, opettajat ja henkilökunta käyttävät tuotannoissaan. Oppilaitos tarvitsi järjestelmän ja toimintamallin, jolla seurata kalustonkäyttöä ja varmistaa kaluston riittävyys kaikkiin tuotantoihin.

Trail Kalustonhallinta ja sen myötä Sibelius-Akatemialla laajentunut AssetOps-kulttuuri toivat kaivattua järjestelmällisyyttä ja vastuullisuutta omaisuudenhallintaan.

Viivakoodit ja RFID-tunnisteet apuna seurannassa

Sibelius-Akatemian kalusto on merkitty sekä viivakoodeilla että RFID-tunnisteilla. Näin kaluston lainaus ja palautus onnistuvat hyvin nopeasti. Viivakoodien tulostus ja RFID-tunnisteiden kiinnitys on helppoa, ja sen voi tehdä suoraan Trailista. Oppilaitos valitsi kulutusta kestävän tarran, joka pysyy paikoillaan ja luettavana kovassakin käytössä.

Tärkeimmät syyt Trailin valintaan

  • Intuitiivinen ja helppo käyttöliittymä
  • Turvallinen verkkopohjainen ratkaisu, jossa myös Single Sign-on -kirjautumismahdollisuus
  • Trail Systemsin tarjoama tuki ja neuvonta

Saadut hyödyt

  • Kaluston käyttöasteen seuranta – käyttöaste on parantunut selvästi
  • Kaikki kalustotiedot keskitetysti samassa paikassa ja saatavilla missä tahansa - vähemmän aikaa kuluu tiedon etsimiseen
  • Luotettava data tehostaa päätöksentekoa
  • Nimi:Sibelius-Akatemia
  • Sijainti:Suomi
  • Toiminnallisuudet:Laitevaraukset, Investointisuunnittelu, Laiterekisteri, Kaluston elinkaaritiedon hallinta, Kaluston älytunnisteet
  • Aloitettu:2012

Lisää ominaisuuksia joista voisit pitää

about

Kalustorekisteri ja laitekortti

Varmista täysi näkyvyys kaikkeen hallittavaan kalustoon.

Lue lisää
about

Kaluston merkintä

Varmista tehokas kaluston inventointi laitteiden merkinnän ja seurannan avulla.

Lue lisää
about

Kaluston varausjärjestelmä

Varmista, että projektiluontoisesti varattava kalusto on tehokkaassa käytössä ja ajantasainen tieto varauksista on saatavilla ja saavutettavissa.

Lue lisää