Trail Systemsin toimitusjohtajaksi Sara Tiittanen

  • Blogi
  • Trail Systemsin toimitusjohtajaksi Sara Tiittanen
27.11.2020

Pilvipohjaisen kalustonhallintapalvelun kehittäjä Trail Systems Oy kiihdyttää kasvuvauhtiaan nimittämällä toimitusjohtajakseen Sara Tiittasen (KTM) 1.1.2021 alkaen.

Trail Systems on nopeasti kasvava ja kansainvälistyvä suomalainen yritys, joka tarjoaa helppokäyttöistä kalustalustonhallintaratkaisua useiden toimialojen tarpeisiin. Trailin avulla asiakkaat luovat älykkäillä tunnisteilla omistamalleen kalustolle digitaalisen jalanjäljen, ja rakentavat läpinäkyvyyden kalustonhallintaan. Näin Trailista muodostuu ajan myötä asiakkaalle lisäarvoa tuottava kokonaisvaltainen kalustotiedon alusta.

Vuosi 2020 on ollut Trailille voimakkaan kasvun vuosi ja osoittanut, että on aika lähteä tavoittelemaan kansainvälisestikin merkittävää kalustonhallinnan markkinajohtajuutta ja sitä kautta vahvaa suomalaista kasvutarinaa.

Nopea kasvu globaalisti haastavana aikana vaatii johtajalta strategista ajattelua, rohkeutta ja periksiantamattomuutta ja siksi Trailin hallitus on päättänyt nimetä Sara Tiittasen toimitusjohtajaksi alkaen 1.1.2021.

"Sara tuo mukanaan ainutlaatuisen yhdistelmän teknologiaosaamista, strategista älykkyyttä, sekä samalla empatiaa ja kykyä kuunnella asiakasta. Sara tulee keskittymään erityisesti strategisten kumppanuuksien verkostoon, jonka näemme edellytyksenä suomalaiselle menestystarinalle. Olemme todella innoissamme tästä nimityksestä ja täysin varmoja, että Saran johdolla yritys kasvaa oikeanlaisten arvojen pohjalle asiakkaita kuunnellen.", sanoo Trail Systemsin hallituksen puheenjohtaja Marko Klemetti.

Lisätietoa

Sara Tiittanen
+358 50 594 3591
sara.tiittanen@trail.fi

Ota yhteyttä